Català

English

Llibre de fer llibres

11 ag. 2011

It has a nice button for closing!

Aquest és el primer intent de fer una llibreta d’unes quantes pàgines amb el paper recuperat i altres materials reutilitzats. També és la primera en què la cola té un paper estructural i no només decoratiu: el llibre s’aguanta a la coberta només amb pega. De moment encara no tenim gaire investigat el tema dels diferents tipus d’adhesius, hem fet servir bàsicament cola blanca i cola de barra, ja veurem quins són els resultats que n’obtenim.

He decidit que serà el llibre on prendré notes sobre el que vaig aprenent sobre l’enquadernació artesanal, tècniques, notes, apunts… Per tal de tenir-ho més a mà i no haver de consultar llibres o altres coses cada cop que em posi a fer un llibre i no recordi un petit detall! No vull comentaris sobre la qualitat del meu brodat. Diguem que no és el meu fort.

La llibreta té un germà bessó (però d’un altre òvul) que ja veureu quan toqui.

And  a pocket in the back to store random scraps of papers!Here's my "Llibre de fer llibres" or Book of bookmaking

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)