Català

English

Intents novel·lats

8 set. 2011

A book with words!

Finalment el moment va arribar en què se’ns va presentar la ocasió de fer un llibre… amb lletra! El Taylor volia que li féssim un exemplar en paper de la seva novel·la no publicada per a propi ús, i nosaltres ben contents de provar les nostres novament adquirides habilitats per a aquest menester!

En cap moment m’havia arribat a plantejar que això de fer llibres implicaria passar tant de temps davant de l’ordinador intentant aclarir el procediment informàtic mitjançant el qual podriem adquirir les pàgines impreses amb què fer el llibre. Vam provar amb diferents programes i no vam trobar-ne cap que ens fes del tot el pes, però sí un (el Bookbinder 3.0) que de moment ens va permetre aconseguir pàgines impreses en el format adequat.

El llibre està imprès en paper reciclat, les pàgines tallades, doblegades i encolades, i la coberta recoberta d’un paper trobat i serigrafiat i encolada al cos del llibre.

Per a la coberta vam tenir la inspiració de fer-la serigrafiada i en un matí vam fer-ne el disseny i la realització -a casa- d’aquest exemplar únic i irrepetible que fins i tot inclou una pàgina encolada a l’inrevès: la successió de pàgines és 110 114 113 112 111 (o alguna cosa similar). Què hi farem, tota persona i tot llibre tenen la seva personalitat i les seves peculiaritats! En properes ocasions anirem més amb compte! (Tot i que no tinc gaire clar com podríem anar encara més amb compte!)

I la portada serigrafiada!

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)