Català

English

Collaboration with The Kruch

7 Aug 2012

Los Cuentos de Ben, 1st edition

One day recently our friend and illustrator The Kruch came by to pay us a visit. We helped him put together a test print of one of a series of comic stories that he’d created. We also used one of his illustrations to put together a couple of notebooks and we think they turned out quite fine. We are looking forward to more collaborations with him!

The covers and the comic are printed on cardstock and plain A4 office paper was used for the pages of the notebooks. We sewed them with three hole pamphlet stitch and red linen thread.

One of the notebooks, the artist, the Kruch, and the inside of the 1st storybook

filed in Meta · tagged , ,

  1. M’agradara molt veure aquestes noves creacions colaboratives en directe. M’encanten els colors… :)

    • Aviat més informació sobre aquesta col·laboració! Jo era una mica reticent a colors tan brillants, però la veritat és que van quedar molt bé! Clar que és la qualitat d’impressió digital, però a aquest nivell no ho podem fer tot perfecte!

      • Una de les coses que he apres de tu es que quan es fan coses a ma, la imperfeccio es bonica. Crec que l’objecte fet a ma parla amb senzillesa i illusio, diu que vol ser bonic de veritat! Sense pretencions, humil i huma… es un nen petit! Aixi es la cosa bonica feta a ma!sobre els colors… ja saps que a mi m’agrada molt l’arc de sant marti :)

Leave us a comment, reply, note... :)