Català

English

Logo!

28 jul. 2011

Edicions Cotton Flower's logo

En previsió de la nostra visita al mercat vam decidir crear la imatge d’Edicions Cotton Flower en linotip per a poder signar tots els nostres llibres i per a poder fer petites targetes amb el nostre nom i pàgina web. Per aquest motiu també hem fet que aquest blog sigui accessible a edicionscottonflower.com, per a poder donar la nostra adreça sense dependre de serveis de tercers. He de dir que la impressió amb linotip, i la talla del segell en si, són tècniques que encara no dominem, però precisament aquest és un dels encants de les coses fetes a mà: la tècnica no domina el mitjà, sinó que el mitja també imposa la seva empremta en el resultat. Nosaltres n’estem contents, què en penseu?

filed in Meta

Deixa'ns un comentari o nota... :)