Català

English

Les coses bones venen de tres en tres (es veu)

15 ag. 2011

Our three first minuatures (we are making more for sure!)

Avui ens hem dedicat a les miniatures. Tot ha començat fent un llibre amb una capsa de mistos com a portada, però ha acabat tenint germanets. Tots fan aproximadament uns 5 cm d’alçada i són realment llibres de butxaca! Tenim algunes idees de possibles usos, però de moment només estem treballant la tècnica i practicant. El llibre- capsa de mistos està cosit i encolat i té un marcapàgines, els llibres blau i bordeus només estan encolats, i no us penseu que no hi caben coses, no, tenen entre 150 i 176 planes! Petitetes, això sí, però també és interessant buscar una mica de concisió en aquest món en què vomitar paraules buides sembla tan fàcil! Així que no només són ben monos, no, també són una declaració de principis.

Here we are working carefully in one of the little notebooksHere you can see the covers and the matchbox book's bookmark.

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)