Català

English

Algunes altres

7 set. 2011

small Dos-à-dos

Per aprofitar algunes de les restes de paper que ens quedaven, el Clayton es va dedicar a encolar unes quantes petites i mitjanes llibretes i jo els hi vaig buscar cobertes amb diversos materials dels que teníem.

Aquesta de dalt és una petita llibreta el que se’n diu dos-à-dos que vol dir dors amb dors, més o menys, és a dir, són dues llibretes (o llibres) unides per la part posterior, és a dir, enquadernades juntes de manera que s’ha de girar el llibre per a llegir-ne l’altra banda.

La cartulina de foradets és l’únic d’aquests materials -tret de la pega i les eines- que vam comprar. El llibre de peixos i el de colorins tenen cobertes de collage amb diferents elements – retalls, embalatges, pòsters-.

Una trista notícia que no acaba de venir al cas és que hem perdut el segell amb el nostre logo. Tenim dues opcions, o bé intentar repetir-lo amb linogravat – cosa que no resultarà gaire exacte – o digitalitzar-ne la imatge i fer-nos fer un segell de goma. Això tindria l’avantatge que seria més còmode a l’hora d’imprimir-lo, ja que el procés d’entintar el linogravat és una mica laboriós, però és clar, es perdria la intervenció de l’atzar que fa que cada vegada quedi diferent i el toc artesà. Què en penseu?

A notebook covered with a poster found in the streets of BerlinFish fish (illustration by Violeta Lopiz http://violetalopiz.blogspot.com/)

filed in Meta, Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)