Català

English

Primera edició per The Kruch

27 set. 2012

First series of handbound notebooks and storybooks from Edicions Cotton Flower for the Kruch

Finalment ja hem enllestit la primera edició dels dos primers números de la sèrie “Cuentos de Ben” i de petits quaderns en blanc per a The Kruch. Ens comenten que no semblen fets a mà, però ho són: cada pàgina ha sigut tallada a mida, plegada, cosida i arrodonida a mà al taller d’Edicions Cotton Flower, les portades i els contes impresos a la copisteria de més a prop. De vegades, els artesans ens trobem amb que se’ns demana la imperfecció per a donar més valor a l’obra feta a mà, motiu pel qual imagino que més d’un ha introduït en la seva producció elements que donen aquesta sensació. Però què és el que importa? L’aparença o la realitat? Què és la realitat? Més filosofia en properes entregues.

En qualsevol cas, ja els podeu comprar a la seva botiga online!

Second number in the "Cuentos de Ben" series

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)