Català

English

Llibreta amb arbre de les estacions

19 des. 2012

Quadern fet a mà amb la coberta brodada

Aquest quadern és fruit d’un encàrrec en què l’A ens va donar plena llibertat creativa. Des de la recerca pels contenidors de Barcelona per trobar el paper d’embalar adient per les pàgines, a la ideació de la imatge, a la seva realització en aplic i brodat fins a la composició final de tots els elements per a fer-ne una llibreta és un clar exemple del motiu pel qual ens vam ficar en això de l’enquadernació.

Some parts of the process

i. brodat de la coberta ii. el bloc de pàgines llest iii. muntatge de la coberta iv. afegim un botó

Les pàgines són un paper bicolor (marró més fosc / marró més clar) recuperat d’un contenidor de reciclatge, cosit amb fil de lli; les teles són retalls de procedències diverses, brodades amb fil perlé de cotó; les guardes són sobres recuperats; el marcapàgines i el cordill de tancar són cinta de seda; el botó de fusta ve de la caixa de botons de la meva àvia. -1-30   L'enquadernador C en el procés de col·locar la coberta

Primera pàgina del quadern, amb dedicatòria

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)