Català

English

Agendes!

15 gen. 2013

Agenda for 2013 designed by The Kruch

Hem estat una mica enfeinats en aquest canvi d’any acabant d’enllestir les més de 25 agendes enquadernades a mà que ajudaran a organitzar-se el 2013 a bastantes persones!

A sobre i a sota d’aquestes paraules hi ha imatges de l’agenda que va dissenyar The Kruch i que ha venut a la seva botiga Etsy. Ha sigut molt bona pràctica per a enquadernar per primer cop una sèrie considerable amb contingut, cosa de la qual només teníem l’experiència d’un exemplar d’una novel·la per al seu autor. El fet d’imprimir en sèries petites i dependre d’impressores que romanen altament fora del nostre control fa que les irregularitats en la impressió siguin més freqüents del que voldríem. Tanmateix, els resultats són prou satisfactoris i ens diuen que els seus receptors queden ben contents!

View of the cover and one of the inside illustrations

També hem reeditat alguns exemplars de l’agenda de mes a la vista (ja només ens queda un full del calendari de rajoles!) i hem realitzat un disseny propi per a una agenda de setmana a la vista, derivat en part de la imatge de l’anterior, però en blanc i negre per economitzar.

En el cas de les agendes la major part dels materials són nous: les pàgines són paper blanc de la copisteria imprès amb tinta tòner… Però l’interior de les cobertes és de cartolina de capses de cereals o similars, i és clar, les portades de les agendes mes a la vista segueixen sent d’un antic calendari del 2004.

-1-45

filed in Publicacions

Deixa'ns un comentari o nota... :)